Välbelyst hem

Lampor är bland det viktigaste när du inreder – men ack så lätt det är att glömma deras betydelse för helhetsintrycket. 

Skapa dramatik och effekt

Belysning är oerhört viktigt när du inreder ditt hem. Det finns en hel del att tänka på när du väljer belysning och som tur är finns det ett gigantiskt utbud av lampor online. Perfekt att kunna välja och vraka i lugn och ro på till exempel https://lampornu.se!

Tänk över vad du använder rummet till och hur du ska kunna ge hemmet det där extra med rätt belysning. Lampor som lyser uppåt får ett rum att kännas större och många små lampor ger den där stämningsfulla och mysiga atmosfären. Placera gärna lamporna på olika höjd i rummet. Det är de små lamporna som ger den härliga och ombonade känslan. Ha alltid i tanken att vi för det mesta har alldeles för få lampor – sju till tio ljuskällor i ett rum brukar vara det som minst rekommenderas av inredningsexperterna. Med ljusets hjälp kan du skapa spännande dramatik och härliga konstraster i ditt hem.

Lys upp uteplatsen

Nu är det inte bara hemmet som kräver rätt ljussättning för att bli hemtrevligt och stämningsfullt, även trädgården eller balkongen blir till en helt annan med bra och genomtänkt belysning. Titta efter lampor online även till din uteplats. På lampornu.se hittar du så väl fasadbelysning, gatubelysningar som pollare. Utebelysning är viktig både för säkerhet och för det estetiska. Det blir så mycket trevligare att sitta i en effektfullt upplyst trädgård – samma sak gäller förstås även på den lilla uteplatsen eller balkongen. Sök på lampor online och du kommer att få massor med inspiration till hur du kan göra just din uteplats mer stämningsfull. 

Känner du att du saknar belysning i ditt hem eller i din trädgård? Tveka då inte, utan klicka direkt in på lampornu.se och du kommer att få en stor förändring i ditt hem!

Tillbaka till toppen