Visa upp dina hantverksprodukter i trälådor

När det kommer till att sälja sina egna produkter direkt till kunderna, handlar det inte bara om produktens kvalitet. Hur dina hantverksprodukter presenteras är minst lika viktigt. Presentationen är ofta vad som är viktigast för kunden, och det är därför kritiskt att du visar upp dina produkter på ett kul sätt. Trälådor är ett fantastiskt alternativ.

I den här artikeln har vi samlat ihop alla anledningar till varför produktdisplay är viktigt, och varför trälådor är det bästa sättet att göra det på.

Anledningar till att uppmärksamma väl gjorda produktdisplayer

Det finns många anledningar till varför din produktdisplay bör vara väl genomtänkt och väl utförd. Här är våra topp 3 anledningar.

1. Dra till sig kunder

Att få in många kunder i butiker är jättebra, men om de inte faktiskt köper något är det mödan inte värt. En välgjord produktmonter kan konvertera besökare till kunder.

Ett passande sätt att visa upp dina produkter kan vara ett bra sätt att dra till sig kunder på. Om dina produkter är visuellt lockande, kommer dina kunder att ha sett vad du erbjuder utan att behöva fråga.

2. Ökat produktvärde

Många gånger kan produktvärdet öka genom att presentera produkten på ett vackert och passande sätt. Om du lägger ner tid på och tar hand om montern eller hyllan som produkterna står i, kommer de se mycket bättre och mer värdefulla tu.

Samma sak gäller ofta också för paketeringen och själva försäljningsplatsen. Om allt med produkten verkar extra, har produkten ofta mer värde i kundens ögon.

3. Bättre företagsimage

Alla aspekter av din affärslokal bidrar till den övergripande bilden av ditt företag. Det handlar inte bara om produkterna som du säljer; dekoren, atmosfären och upplevelsen spelar alla in i att driva upp försäljningen. Samma sak gäller för produktdisplay.

När en kund väl köper en produkt från dig, kan det mycket väl vara så att de kommer tillbaka en annan dag för att köpa en till. De kommer då förvänta sig samma upplevelsekvalitet som tidigare. Montrarna du väljer är så som dina kunder kommer att komma ihåg dig. 

Varför du ska visa upp dina produkter i trälådor

Du kan gå många olika vägar när det kommer till att visa upp dina produkter för kunderna. Ett sätt är att visa upp dem genom trälådor. Det här är varför du borde göra det.

Trä är tidlöst

En av huvudanledningarna till att du ska använda trä för att visa upp din produkt, är att trä är tidlöst. Det är både praktiskt och vackert att använda som displayverktyg. Även om det tidigare kanske har varit ansett som dåtidens mode, börjar trämönster och -material att komma tillbaka på marknaden, och är nu modernt inom både stil och design.

Det bästa med trälådor är att de funkar både när de ser moderna ut och mer rustikt vintage. Välj den som kommer passa din affärsmodell bäst.

Det finns många sätt att styla en trälåda

Det är enkelt att förändra trä på ett sådant sätt att det passar ihop med dina produkter och din affärsidé. Du kan enkelt måla det, ändra det utefter olika säsonger och liknande.

Fotot nedanför visar ett alternativ för hur trälådor kan se ut om de målas genomskinliga. Det lilla gör att de ser stiligare och minimalistiska ut.

En styrka för alla typer av produkter

En mer praktisk anledning till varför det är en bra idé att använda trälådor för att visa upp dina produkter är själva materialstyrkan. Trä är väldigt funktionellt eftersom dess robusta styrka kan hålla rätt stora vikter.

Det kommer att vara stabilt nog för att kunna hålla de allra flesta produkter. Speciellt om du planerar att använda trälådor för att visa upp dina produkter i butiker eller marknader.

Ett hållbart material

Om ditt varumärke bryr sig om hållbarhet och att vara naturvänliga är trälådor det absolut bästa valet du kan göra. Det är koldioxidneutralt, återvinningsbart och miljövänligt.

Montrar som är gjorda av trä har en naturlig skönhet som andra material helt enkelt inte kan mäta sig med. Märket Color Wood Latvia ser till att du får tu det allra mesta av deras trälådor. Dessutom gör trä att dina produkter uppfattas som mer värdefulla, jämfört med att använda plastförpackningar.

På det stora hela är trälådor ett bra alternativ. Det är ett både praktiskt och modernt sätt att visa upp dina produkter på.

Tillbaka till toppen