Digitala skyltar kan hjälpa ditt företag

Med den ökande populariteten för dynamiskt digitalt innehåll, anammar affärsvärlden interaktiv och storskalig digital skyltning. Men vad är det och hur kan du använda det till din fördel?

Vad är digital skyltning?

Digital skyltning, ibland kallad elektronisk skyltning, hänvisar till visningstekniker som LED-väggar (eller videoväggar), projektion och LCD-skärmar för att levande visa webbsidor, videor, vägbeskrivningar, restaurangmenyer, marknadsföringsmeddelanden eller digitala bilder. Med digitala skyltar kan du synas på bättre sätt. 

Digital skyltning fungerar i olika miljöer – offentliga utrymmen, museer, idrottsarenor, kyrkor, akademiska byggnader, butiker, företagslokaler och restauranger – för att erbjuda vägvisning, meddelanden, marknadsföring och utomhusreklam.

Exempel på digital skyltning

Digital skyltning kan användas för att tillhandahålla offentlig information, förmedla intern kommunikation eller dela produktinformation för att förbättra kundservice, kampanjer och varumärkeskännedom. Det är ett kraftfullt sätt att påverka kundernas beteende och beslutsfattande, samtidigt som det förbättrar konsumentupplevelserna genom interaktiva skärmar.

Kampanjer

Digitala skyltar är ett bra ställe att presentera kampanjer för produkter, tjänster, evenemang och försäljning. Eftersom multimediaskärmar använder video och animation förutom roterande grafik, kan annonsörer införliva digital skyltinnehåll med statiska annonser, produktdemonstrationer eller videorekommendationer. Detaljhandelsinställningar är en av de vanligaste platserna där du ser digital skyltning.

Serviceerbjudanden

Även om pappersmenyer eller fasta skärmar fortfarande är vanliga, kan företag på ett konstnärligt sätt lista sina tjänsteerbjudanden på digitala skärmar. Med digital skyltning kan restauranger, salonger, spa, bilverkstäder och fitnessstudior erbjuda roterande innehåll och information på väggar, fönster eller en bländande digital skärm.

Hitta bra lösning för digitala skyltar

Om du är intresserad av att implementera digital skyltning finns det några frågor att överväga först:

  • Hur många skärmar vill du installera?
  • Vilken typ av innehåll kommer du att visa?
  • Vad är din budget?

Efter det så kan du ta kontakt med ett företag som erbjuder digitala skyltar för att få bra hjälp med att ta fram det du behöver och det på det sätt du vill ha dem.

Tillbaka till toppen