Vad Säger dina Pilotglasögon om dig?

Det är nog ingen som tror att du är pilot för att du använder Aviators. Det är numera längesedan den här formen var något som bara var för stridspiloter och senare trafikpiloter. Idag väljer modemedvetna män och kvinnor pilotglasögon för att de är snygga och bekväma. Men vad säger detta val om dig?

När du går omkring med dina pilotformade glasögon så utstrålar det ett budskap om dig. Det är något du bör vara medveten om då du väljer denna form.

Pilotglasögon är coola och utstrålar aktiv livsstil

Oavsett om du är i Sverige eller ute och reser någonstans i världen så kommer folk att få ungefär samma uppfattning av dig då du har pilotglasögon på dig. Detta är alltså glasögonen med Aviator-formen som är världsberömd och ett mode som aldrig tycks gå ur tiden.

Du kommer att ses som en person som:

  • Gillar äventyr
  • Gärna tar risker
  • Kanske är lite extrem
  • Är modig
  • Gillar nya saker

Det är ju rätt spännande saker och kanske inte alls hur du är som person. Men det spelar ju mindre roll. Det finns ingen regel som säger att du bara kan ha de pilotformade glasögonen om du är redo att klättra uppför världens högsta berg.

Idag är det välkänt att Aviator-formen står för mod och äventyr. Den var ju trots allt stridspiloternas mode till en början. Inte så konstigt att vi fortfarande tänker på formen som något som har med mod och äventyr att göra.

Du har också god smak

En annan sak som också kommer att tänkas och tyckas om dig är att du har god smak. När vi ser på vilka glasögon som är moderiktiga för denna säsong så är det ofta så att pilotglasögonen kommer med på listan.

De anses vara coola av folk som inte ens var födda då denna stil en gång lanserades. Det är lika coolt för en farmor som för ett barnbarn att ha denna form på glasögonen. Du kan inte upplevas som fel med den. Dessutom är det en form som passar bra för många ansiktsformer.

Men pilotglasögon är väl bara för solglasögon?

Det här är ett vanligt missförstånd för du kan välja tår-formen med eller utan solglas i brillorna. Det är sant att de klassiska pilotglasögonen hade skydd mot solen för det behöver man ju när man flyger snabbt på himlen i ett stridsflyg. Men idag finner du samma form för helt vanliga glasögon.

Därmed finns det en rad spin-offs på denna form. Om du har pilotformade glasögon med en båge av guld så ser det inte bara coolt ut. Du kan då uppfattas som lite extra elegant. Det blir lyxigare och det är en finfin kombination med den där coola och äventyrliga stilen.

Tänk på detta då du väljer dina glasögon. Färg och material kommer också att påverka hur du uppfattas då du bär dina pilotbrillor!

Tillbaka till toppen