Varför Dricker Tjejer Tranbärsjuice?

Vad gör tranbärsjuice för kvinnokroppen? Vad gör tranbärsjuice för dig sexuellt? Det här är bara några av de viktiga frågor som kvinnor har när de försöker förbättra sin sexuella dragningskraft naturligt. Och lyckligtvis har vi svaren du letar efter.

Fördelar med tranbärsjuice för kvinnor

Tranbär hyllas som en av det här århundradets underbara juicer eftersom det är fullt av näringsämnen, och det kan ge lindring till kvinnor som lider av symtomen på UVI. Att dricka en till två koppar tranbärsjuice om dagen borde vara tillräckligt så att du kan få i dig en tillräcklig mängd näringsämnen och fytokemikalier från denna supermat. Låt oss ta en titt på de andra fördelarna för kvinnor när de dricker det.

Tranbärsjuice, som ananasjuice och andra fruktjuicer, kan hjälpa till att förbättra en kvinnas “smak” genom att ändra kemin i hennes naturliga “juicer” eller vaginala sekret.

En persons kost har i allmänhet en betydande inverkan på lukten och smaken av naturliga sekret, så kvinnor har börjat dricka tranbärsjuice för att se till att de luktar och smakar fräscht och sött “där nere.”

Även om det inte finns några definitiva studier om detta, beror det på att det inte finns så mycket intresse för något som är direkt observerbart, särskilt när två personer blir intima.

Tranbär är en utmärkt källa till mikronäringsämnen som vitamin A, vitamin E, vitamin C, vitamin K1 och vitamin B6. Att dricka tranbärsjuice och hålla din kost hälsosam med frukt och grönsaker kommer att säkerställa att du får din RDA för alla mikronäringsämnen.

En friskare kropp kommer att prestera bättre sexuellt, så du kanske vill tänka på detta nästa gång du väljer dina matvaror och drycker varje vecka. Håll dig till naturligt och hälsosamt, så kommer du att skörda frukterna.

Som vi har berört kort tidigare, är tranbär mästare när det kommer till hjälpa människor att bekämpa urinvägsinfektioner. Kvinnor är mer benägna att utveckla UVI eftersom de har ett kortare urinrör, så du måste dricka mycket tranbärsjuice om du är sexuellt aktiv, eftersom detta kommer att fungera som en naturlig barriär mot UVI. Detta folkläkemedel har ett stort antal följe och är godkänt av läkare eftersom det helt enkelt fungerar.

Tranbär är rika på fytokemikalier som minskar inflammation i kropp. Som sådana är tranbär utmärkta för att skydda det kardiovaskulära systemet från degenerativa skador på grund av högt blodtryck och från utvecklingen av plack som kan orsaka dödliga blockeringar i hela kroppens kardiovaskulära system.

Tranbär är effektiva för att bekämpa bakterierna pylori som har associerats med utveckling av sår i magen. Så du får inte bara skydd för ditt urinsystem, du får också skydd för ditt mag-tarmkanalen.

Biverkningar av tranbärsjuice

Om du dricker för mycket tranbärsjuice kan du uppleva följande biverkningar av tranbärsjuice:

 • Allmän orolig mage
 • Diarré
 • En plötslig ökning av blodsockernivåerna

Säker dig från UTI

Vi vet att UVI är något du inte vill fånga, så vi har förberett några enkla riktlinjer och tips för att hålla alla på tårna:

 • Drick mycket tranbärsjuice! Detta kommer att hjälpa till att hålla urinröret rent, och om du har regelbundet samlag måste du hålla ditt urinsystem rent och UVI-fritt. Tranbärsjuice kan snabbt hjälpa dig med det.
 • Om du har problem med att kissa, om du känner någon smärta när du gör nummer ett, måste du besök din husläkare omedelbart. Obehandlad UVI är problematiskt och kan påverka andra organ, som njurarna. Sepsis är också en sannolikhet, och det kan vara utmanande att överleva sepsis när den väl sätts i rörelse. Så det är bäst att bara bli behandlad för UVI. Det finns inget sådant som att vänta ut något så allvarligt som UVI.
 • Om du ser blod i urinen kan du ha hematuri, vilket bara är ett symptom. Kontrollera dig själv så att din läkare kan identifiera vad det faktiska problemet är.
 • Användning av spermiedödande produkter kan öka förekomsten av UVI hos vissa kvinnor . Anledningen till detta är att kemikalierna i spermiedödande produkter kan minska den naturliga bakteriebarriären i slidan, som består av kroppssekret och den naturliga vaginalpopulationen av bakterier som håller de dåliga sakerna borta.
 • Om du känner att du har urinvägsinfektion är det bäst att avstå från sexuell aktivitet eftersom det är osäkert om du kan överföra en urinvägsinfektion till en partner.
 • Överväg att kissa före och efter samlag för att rensa urinröret från allt som kan orsaka urinvägsinfektion.
 • Som en allmän regel, om du vill ta hand om dina urinrör och njurar, måste du spola ditt system ofta med vatten om du tillbringar större delen av dina dagar med att inte dricka något, särskilt när du är på jobbet, du kan öka din risk att utveckla UVI.
 • Probiotiska livsmedel och drycker är lämpliga för din vagina. Ta dem, förutom att dricka tranbärsjuice. Probiotiska bakterier i din kost kan hjälpa till att fylla på de goda bakterierna i din vagina, vilket i sin tur kommer att förbättra din motståndskraft mot vanliga tillstånd som UVI.
 • Att hålla sig hygienisk är svårt om du torkar dig fel. Det korrekta sättet att göra det är att torka framifrån och bakåt. Gnid aldrig baklänges, eftersom alla bakterier från din anus oavsiktligt kan överföras till ditt vaginalområde, vilket i sin tur kan orsaka en infektion. Alltför många kvinnor missar denna aspekt när de torkar av sig själva.
 • Sexleksaker måste desinficeras på lämpligt sätt efter varje användning. Kasta inte bara in dem i din byrå utan att rengöra dem ordentligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top