Varför Dricker Tjejer Ananasjuice?

Vad gör ananasjuice för en tjej? Vad gör ananas med dina spermier? Det här är bara några av de frågor som ofta lockar fram roliga blickar från både män och kvinnor. Vad gör ananasjuice för kvinnokroppen? Hur lång tid tar det för en ananas att få dig att smaka gott? Tja, om du vill veta svaret på dessa frågor, håll ut, vi är på väg att komma till vetenskapen om saker och ting.

Har det en effekt?

Kroppen reagerar på vad vi äter, så när vi konsumerar vissa saker (med måtta, förstås), kan det ha en inverkan på den slutliga “smaken” av slidan, eller spermierna, för den delen.

Det är inte riktigt förvånande eftersom en persons kost har en betydande effekt på kroppens biokemi, och det vi äter kan uttryckas av kroppen genom våra sekret, såsom slem (från slemhinnorna i slidan), vår svett, och mer.

För att förbättra smaken på dina “juicer” rekommenderar experter att du håller dig till mycket vatten (för att spola ut kroppen från gifter) och mer frukt. Frukt innehåller allt du behöver för att vara hälsosam, en friskare kropp kommer att ha mindre av de lukter och smaker som är obehagliga och mer av det goda.

Men det är också viktigt att vi övar måttfullhet i allt vi gör, för om du till exempel dricker för mycket ananasjuice eller äter för mycket ananas kan du sluta med trast, vilket säkert kommer att bli en stor romantisk mördare i sovrummet. Det luktar inte rätt heller.

Om du vill öka dina chanser att förbättra lukten eller smaken av dina “juicer” måste ansträngningen göras i god tid före den angivna tidpunkten och det datum som du behöver för att “smaka bättre”. Hos män måste det börja minst veckor framåt eftersom det helt enkelt är så det manliga reproduktionssystemet fungerar. Prostatavätska, inte bara spermier, bör påverkas om du vill imponera på din partner med vätskor som luktar bättre och smakar bättre.

Var försiktig med din konsumtion av ananas och andra frukter, eftersom för mycket kan orsaka magbesvär och fruktsocker kan få dina blodsockernivåer att skjuta i höjden.

Några fler saker att tänka på

Kostens inverkan på människokroppen är så djupgående att den går åt båda hållen, särskilt för män: om du äter för mycket mejeriprodukter, om du dricker, om du röker – alla dessa aktiviteter och kostval kommer att återspeglas i din kropp. Det kan ha något att göra med de föreningar som bryts ner i din kropp efter att ha ätit vissa saker.

Om du till exempel äter mycket frukt får du tillgång till mycket fruktsocker, som sedan kan frigöras av kroppen i tider av sexuell aktivitet.

Kan kosten ha en omedelbar inverkan på en persons smak?

Ett socialt experiment visade att under en vanlig dietvecka kunde en persons smak och lukt förändras beroende på vad man åt samma dag. Sedan måste vi också ta hänsyn till att stressnivåer och trötthet också kan spela en roll för att förändra en persons kroppskemi.

Till exempel kan en person som inte har tagit vatten under de senaste 15 timmarna lukta och smaka lite som ammoniak, och det kan finnas en stark, salt lukt och smak som antingen kan tas objektivt eller kan bedömas som osmaklig.

Samma sociala experiment noterade att efter en vecka av den vanliga dieten gick de tillfrågade över till en hälsosammare diet bestående av mer frukt. Det skedde en omedelbar förändring eller förändring i vad partnerna märkte. Många av dem angav att lukten och smaken hade blivit söt, till synes över en natt, och det gick inte att förneka det.

Detta kanske inte är en peer-reviewed studie, men vad vi kan dra slutsatsen är att små justeringar i ens kost kan ha en omedelbar effekt på en persons kemi, och detta kan vara positivt eller negativt, vilket fördjupar vad som konsumerades från början .

Men vad händer om du hoppar över frukterna och bara frossar i välsmakande mat som alla älskar?

Det nämnda sociala experimentet visade blandade resultat. Å ena sidan smakade en respondent att blandningen i smaker och dofter motsvarade de olika måltiderna de hade, och hon njöt av det.

Lukta och smaka Bättre

Glöm inte de praktiska sakerna som påverkar din kropp. Att till exempel hålla ditt könsorgan rent och ditt hår rakat där nere kan förbättra utseendet, lukten och smaken avsevärt.

Kom ihåg att ta dina frukter eller ananas åtminstone några timmar före dådet. På så sätt skulle din kropp ha tillräckligt med tid att uttrycka vad du åt genom dina kroppsvätskor. Annars kanske det inte fungerar så effektivt.

Drick mycket vätska – speciellt vatten. Vatten är en naturlig rengöring, och ju mer du spolar dina njurar, desto mer obehagliga saker kan du ta bort från din kropp. Ju bättre smakar du totalt sett.

Andra fördelar med att äta ananas

Närvaron av bromelain i ananas betyder att det har antiinflammatoriska egenskaper. Detta kan till och med hjälpa mot idrottsrelaterade skador och andra muskel- eller ledskador.

  • Ananas är rik på antioxidanter som hjälper till att bekämpa för tidigt åldrande av celler och cellulär död. Detta betyder också att ananas har naturliga cancerbekämpande föreningar, och du kan skydda dig från vissa cancerformer genom att äta mer av det. Prostatacancer och tjocktarmscancer är de två typerna av cancer som inte har en chans mot frukter som ananas.
  • Att äta mer ananas kan också minska chanserna att få astma medan du tränar.
  • Ananas är också rik på mangan, vilket är ett nödvändigt mikronäringsämne för att förhindra cellskador och för tidigt födda celler döden också. Det är alltid ett paket när det kommer till näringsämnen som denna.
  • Om du känner dig förstoppad hela tiden kan det hjälpa att äta lite ananas värkande mage.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top